Verzenden en betalen

Uw bestelling wordt door ons met de grootst mogelijke zorg ingepakt en verzonden via DHL. Wanneer u uw bestelling plaatst voor 17:00 uur wordt deze dezelfde dag nog verzonden en kunt u de bestelling de volgende werkdag thuis ontvangen (let op: dit is een indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleent).

Verzendkosten

Wij bieden gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-. Bij bestellingen onder de € 50,- zijn de verzendkosten € 4,95 per bestelling.

Betaalmethoden

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

  • Internetbankieren via iDEAL
  • Creditcards (VISA en MasterCard)

iDEAL

Wanneer u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank, Regiobank, Bunq of SNS BANK hebt kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hier niet voor aan te melden.

iDEAL heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk.
  • Met iDEAL houdt u constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in uw eigen rekeningoverzicht.
  • Betalen met iDEAL kan direct. U hoeft geen account aan te maken of te registeren.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u kiezen voor de betaalmethode iDEAL. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Daarna vraagt uw bank om een aantal gegevens en autoriseert u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij krijgen een bericht dat de bestelling is betaald. Vervolgens kunnen wij direct uw bestelling versturen.

Betaling via Creditcard

Via ons betalingssysteem kunt u in een veilige omgeving betalen met uw Mastercard of VISA creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, betrouwbaar en snel. Wanneer u ervoor kiest om met creditcard te betalen vragen wij u om de volgende gegevens in te voeren:

  • Creditcardnummer
  • Vervaldatum (maand/jaartal)
  • CVC-code (verificatiecode)
  • Naam van de kaarthouder

Wanneer u deze gegevens heeft ingevoerd klikt u op “versturen” en wordt uw bestelling doorgegeven aan ons systeem. U zult een bevestiging van uw bestelling zien op de site en een email ontvangen waarin uw bestelling bevestigd wordt.

Alleen de bank heeft toegang tot uw creditcardgegevens, er wordt niets opgeslagen op de site van Ton Koning. Tijdens de transactie wordt het kaartnummer, de verificatiecode en het adres gecontroleerd. Wij krijgen vervolgens een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Daarna zullen wij de bestelling gaan verzenden.

Alle gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld via een beveiligde verbinding (zie https:// in de adresbalk van je browser).