Stadsfietsen

Een stadsfiets is eigenlijk een allround fiets waar u de boodschappen mee kunt doen, naar het werk of de sportschool kunt rijden en samen met de kinderen een heerlijke fietstocht mee kunt maken. Een echte alleskunner dus. Belangrijk bij een stadsfiets is dat de fiets comfortabel rijdt en goed bij u past.

Het uiterlijk van de fiets ook belangrijk. Zo hebben wij verschillende stadsfietsen in de collectie. Simpele modellen, stevig en met weinig onderhoud maar ook stoere modellen met robuuste wielen en accessoires. U kunt ook kiezen voor een lifestyle fiets, een echte blikvanger waarmee u opvalt op de weg. Er zijn vele verschillende fietsen verkrijgbaar. Kijk rustig rond welke fiets u het mooist vindt en het beste bij u vindt passen.

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in de winkel om de fietsen daar beter te kunnen bekijken en eventueel een proefrit te maken. Dan kunt u niet alleen zien maar ook voelen welke fiets het beste bij u past. In de winkel kunnen wij voor u ook de juiste prijs berekenen en kunt u gebruik maken van kortingen en aanbiedingen.