Onze gekwalificeerde monteurs staan graag voor je klaar om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Elk mankement wordt vakkundig verholpen en binnen afzienbare tijd rij jij weer naar alle tevredenheid weg op jouw fiets. Ook voor onderhoud aan jou fiets bieden onze monteurs je advies en zorgen zij ervoor dat jouw fiets tiptop in orde is.

Gratis haal- en brengservice

Heeft jouw fiets een lekke band of heeft hij een onderhoudsbeurt nodig maar ben je niet in de gelegenheid om de fiets bij ons te brengen? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een speciale gratis haal- en brengservice. Wij komen jouw fiets ophalen en na de reparatie ook weer terugbrengen.

Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0299-363597 voor een afspraak. Onze haalservice haalt jouw fiets op het afgesproken adres op. Onze reparatieservice bieden wij aan klanten in de regio Groot-Waterland.

 

 

 

 

 

 

Gratis leenfiets

Heeft jouw fiets dringend een onderhoudsbeurt nodig of is er iets kapot maar kun je eigenlijk niet zonder fiets? Dat begrijpen wij bij Ton Koning Tweewielers helemaal. Daarom hebben wij altijd een leenfiets voor je klaar staan. Deze kun je, geheel kosteloos, meenemen zolang jouw fiets bij ons in de werkplaats is voor een reparatie.

Op die manier ben je toch mobiel terwijl jouw eigen fiets door onze monteurs wordt nagekeken en/of gerepareerd. 

Neem contact op met onze klantenservice voor een afspraak voor reparatie of onderhoud. Jouw reparatie of onderhoudsbeurt wordt zo snel mogelijk ingepland.