Piet - E-bike specialist

Ik ben Piet en sinds 2013 aan het werk bij Ton Koning Tweewielers. Als er iemand binnen onze monteursgroep de meeste kennis heeft over elektrische fietsen, dan durf ik te zeggen dat ik dat ben. Sinds de populariteit en bereikbaarheid van de elektrische fiets sterk aan het stijgen is, heb ik mijzelf gespecialiseerde in deze mooie productgroep.

Daarom hou ik mij full-time bezig met het rijklaar maken, onderhouden en repareren van elektrische fietsen en ondersteun ik bij de verkoop in de winkel als er een geïnteresseerde klant binnenkomt. Door veel te werken met de complexe techniek en het volgen van alle mogelijke cursussen en trainingen die door de verschillende fabrikanten worden aangeboden, blijf ik up-to-date en kan ik alle mogelijke problemen oplossen en de juiste adviezen geven bij de verkoop.

Als uitlaatklep naast het werken aan fietsen klus ik vaak in- en rond het huis. Er is nog weinig dat ik niet heb aangepakt en mijn partner is er heel blij mee.

Tevreden klanten, dat is waar ik mij 100% voor inzet. Vaak kun je klanten écht helpen door een fiets met elektrische ondersteuning aan te bieden zodat ze weer kunnen deelnemen aan het verkeer. Zo haal je ze uit een isolement en genieten ze weer van het fietsen en buiten zijn. Kijk, als dat lukt, ben ik uiterst tevreden en heb ik mijn doel bereikt.