Piet - E-bike specialist

Ik ben Piet en sinds 2013 in dienst bij Ton Koning Tweewielers. Mijn functie binnen Ton Koning Tweewielers is e-bike monteur. Sinds de populariteit en bereikbaarheid van de elektrische fiets sterk aan het stijgen is, heb ik mijzelf gespecialiseerde in deze mooie productgroep.

Daarom hou ik mij full-time bezig met het rijklaar maken, onderhouden en repareren van elektrische fietsen en ondersteun ik bij de verkoop in de winkel als er een geïnteresseerde klant binnenkomt. Door veel te werken met de complexe techniek en het volgen van alle mogelijke cursussen en trainingen die door de verschillende fabrikanten worden aangeboden, blijf ik up-to-date en kan ik alle mogelijke problemen oplossen en de juiste adviezen geven bij de verkoop. Ik gebruik mijn technische kennis ook in een verkoopgesprek, om de klant een goed advies te kunnen geven.

Tevreden klanten, dat is waar ik mij 100% voor inzet. Vaak kun je klanten écht helpen door een fiets met elektrische ondersteuning aan te bieden zodat ze weer kunnen deelnemen aan het verkeer. Zo haal je ze uit een isolement en genieten ze weer van het fietsen en buiten zijn. Kijk, als dat lukt, ben ik uiterst tevreden en heb ik mijn doel bereikt.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »