Marianne - specialist in kinder- en stadsfietsen

Ik ben Marianne Buijs-Bien en actief als monteur binnen Ton Koning Tweewielers sinds 2009. Vanaf mijn 17e ben ik al actief tussen de fietsen, aangezien ik jarenlang heb gewerkt in de fietsenzaak van Bruin Bien. Het onderhouden en verkopen van fietsen was daar mijn taak. Nadat Bruin Bien stopte met zijn winkel, ben ik bij Ton Koning Tweewielers begonnen. Ik had natuurlijk al heel veel ervaring, en heb dit nog verder kunnen ontwikkelen door de Innovam fiets opleiding te volgen, net als verschillende trainingen en cursussen opgelegd vanuit de fietsfabrikanten.

Het verkopen, monteren en repareren van stadsfietsen en kinderfietsen is wel mijn specialiteit. Hier verdiep ik mij het meeste in en er zijn weinig problemen die ik niet op kan lossen. Daarnaast hou ik mij bezig met de fietstassen- en fietsstoeltjes collectie zodat onze winkel het meest complete pakket aan kan bieden dat past bij bijna alle fietsen.

Ik ben getrouwd, heb 2 lieve kinderen waar ik ook mijn hobby van heb gemaakt. Daarnaast hou ik erg van lezen en sporten om te ontspanningen van een drukke dag sleutelen aan verschillende soorten fietsen.

Klanttevredenheid staat hoog aangeschreven bij Ton Koning Tweewielers en daar werken wij als monteurs hard aan. Mijn doel is dan ook om zo goed mogelijk problemen op te lossen, zodat klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Dat lukt niet altijd, maar 99,7% wel en dan ben ik ook weer tevreden (al wil ik natuurlijk naar de 100%, maar dat wil iedereen).

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »