Frans - specialist in race- en vakantiefietsen, MTB's en E-bikes

Mijn naam is Frans Langkemper en al sinds 1996 werkzaam bij Ton Koning Tweewielers. Met recht de meest ervaren allround monteur in het team. Door het vele jaren sleutelen aan allerlei soorten fietsen heb ik een enorme bagage op het gebied van oplossen van problemen. Ik ben dan ook de echte 'technische probleemoplosser' van de onderneming: als mijn collega’s er niet uit komen, vragen ze het aan mij.

Binnen Ton Koning Tweewielers heb ik mij gespecialiseerd in het onderhouden van racefietsen en mountainbikes en ondersteun ik bij de verkoop in de winkel en geef advies over sportieve fietsen zoals de vakantiefietsen die op maat kunnen worden samengesteld. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het e-bike segment.

Om zo ervaren te worden heb ik enorm veel trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd, voor zowel gewone fietsen, sportieve fietsen als elektrische fietsen. Zo worden we o.a. door Shimano verplicht om meerdere producttrainingen per jaar te volgen. Vanuit Trek ben ik gecertificeerd Precision Fit specialist en heb ook een training gekregen over de werking van het menselijk lichaam. Zo  probeer ik iedereen op de juiste manier te helpen aan de beste fietshouding zonder pijntjes. Dit geldt niet alleen voor de sportieve fietser, maar ook de cosnument die op een normale fiets rijdt.

Al jaren ben ik gelukkig getrouwd en heb 2 jongens waar ik heel trots op ben. Als ik niet aan het werk ben als fietsmonteur, vaar ik als schipper bij het reddingsstation Warder. Ook hou ik mij bezig met het onderhoud aan de motoren van de reddingsboot als hoofd technische dienst. De reddingsbrigade is een hobby die veel tijd en inzet vergt, maar ik haal er enorm veel voldoening uit.

Mijn doel is om te zorgen voor de overdracht van mijn technische kennis binnen Ton Koning Tweewielers en te fungeren als vraagbaken voor mijn collega’s mochten ze er niet uitkomen. Kennis en kunde overbrengen is een mooie uitdaging en missie.

Het goed en eerlijk adviseren van klanten en collega’s is dan ook wat ik het liefste doe.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »