Ton Koning Tweewielers is al bijna 90 jaar gespecialiseerd in fietsen. Door onze jarenlange en uitgebreide ervaring met fietsen helpen wij je de juiste keuzes te maken. Onze medewerkers adviseren je graag bij het kopen van een nieuwe fiets, of dit nu een stadsfiets, mountainbike, kinderfiets of elektrische fiets is. Ook voor reparatie & onderhoud van jouw fiets ben je bij Ton Koning aan het goede adres. In onze werkplaats zijn onze vakkundige monteurs continu bezig om problemen op te lossen en fietsen in tiptop staat terug te brengen.

Goed geïnformeerde verkopers

Ons verkoopteam staat je bij met advies over de fietsen in ons assortiment en helpt je een fiets te vinden die perfect aansluit bij je wensen. Ben je op zoek naar een fiets voor woon-werkverkeer, wil je een elektrische fiets om er lekker op uit te trekken of ben je gek van wielrennen en zoek je een nieuwe racefiets? De verkopers van Ton Koning staan voor je klaar.

Gekwalificeerde monteurs

Van het repareren van een lekke band tot het vakkundig plaatsen van kinderzitjes, voor reparaties klein of groot kun je bij de monteurs van Ton Koning terecht. Onze monteurs zijn goed opgeleid en kunnen ieder mankement vakkundig repareren.

Natuurlijk kun je voor al je vragen over fietsen bij onze monteurs terecht. Zij zullen je helpen waar nodig en advies geven voor het onderhouden van jouw fiets. Wanneer je jouw fiets goed onderhoudt zullen er minder snel mankementen ontstaan en kun je langer genieten van een fiets in goede staat.

Reparatie of onderhoudsbeurt nodig? Klik dan hier voor meer info.