Ton - eigenaar/verkoop 

Mijn naam is Ton Koning en werkzaam sinds 2016 bij Ton Koning Tweewielers. Per 1 januari 2017 heb ik plaatsgenomen in de directie van onze onderneming. De werkzaamheden waar ik mij dagelijks mee bezig hou zijn de verkoop van stads-, kinder- en elektrische fietsen, accessoires, onderdelen, wielerkleding en het beheer van onze webshop.

Mijn specialisatie ligt bij de in- en verkoop van kleding, onderdelen en accessoires van zowel normale als sportieve fietsen. Daar heb ik de meeste interesse in en besteed ik veel aandacht aan om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en mogelijkheden. Zo lukt het ons om de meest complete collecties te selecteren met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Daarom ben ik ook groot fan van de onderdelen en accessoires van Bontrager en Pro.

Aangezien mijn vader Tom Koning is, zit ik al sinds mijn geboorte tussen de fietsen. Pas op latere leeftijd ben ik echt geïnteresseerd geraakt in het vak van fietsenmaker en ben diverse opleidingen en trainingen gaan volgen. De basisopleiding Rijwielhersteller op de Tweewieler Academie heeft zeker het vlammetje aangewakkerd om verder te gaan in de fietsenwereld.

Het runnen van een eigen fietsenzaak brengt de nodige druk met zich mee. Om te ontspannen hou ik van koken, waarbij ik allerlei lekkere gerechten uitprobeer. Soms valt het tegen, maar meestal is het zeer geslaagd. Mijn vriendin waar ik mee samenwoon, kan het zeer waarderen. Ik ben net vader geworden van een zoon, maar die is nog zo klein dat hij nog niet kan proeven van mijn kookkunsten. Maar dat komt vanzelf!

Voor de toekomst wil ik mijzelf steeds verder ontwikkelen tot een allround fietsenverkoper en kundig monteur. De fietsenbranche is innovatief en ontwikkelt zich snel, dus bij blijven is een must. Door deze kennis over te brengen op onze klanten, kan ik ervoor zorgen dat men tevreden naar huis gaat met een fiets van Ton Koning Tweewielers. 

 

 

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »