Tom - eigenaar/verkoop

Mijn naam is Tom Koning en kleinzoon van de oprichter van de onderneming, Teun Koning. Sinds 1978 ben ik mede-eigenaar van de grootste fietsenwinkel van Volendam en omstreken. In de loop der jaren heb ik heel veel verschillende soorten fietsen langs zien komen, en de laatste jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in alle soorten elektrische fietsen, de zogenaamde e-bikes. Hier zijn heel veel soorten in, met grote verschillen in techniek, functies en kwaliteit.

Door mij te verdiepen in de verschillende accu’s, aandrijfmogelijkheden, fietscomputers en andere zaken die belangrijk zijn voor deze moderne fietsen, ben ik binnen het bedrijf de persoon die alle kennis heeft voor het goed kunnen adviseren en uitleggen van de techniek aan onze klanten. Daarnaast hou ik mij bezig met het voorraadbeheer van de fietsen en de bankzaken van de onderneming.

Het is een tijd geleden dat ik mijn middenstands- en rijwielherstellersdiploma heb gehaald, maar aangezien wij worden verplicht door de fietsfabrikanten om bij te blijven met de veranderende techniek van met name elektrische fietsen, moet ik mij vele malen per jaar inspannen om deze trainingen te volgen. Aangezien ik elke cursus weer nieuwe informatie krijg, blijf ik dit leuk en interessant vinden.

Ik ben al heel wat jaren getrouwd met Alie en heb 2 zoons en 1 dochter. Ton en Diana zijn ook werkzaam binnen de onderneming, terwijl mijn andere zoon Jeroen dit jaren heeft gedaan. Ton is sinds 2017 mede-eigenaar samen met mijn schoonzoon Jan, dus met de continuïteit voor de toekomst zit het wel goed.

Naast het bijna altijd aanwezig zijn in de winkel, hou ik erg van wandelen, fietsen op de racefiets en vakantie vieren samen met mijn vrouw. Daar kan ik enorm van genieten.

Mijn doel voor Ton Koning Tweewielers is te zorgen dat onze zaak blijft voortbestaan onder leiding van mijn zoon en schoonzoon en verder kan groeien als dé fietsspecialist van de regio. Door mee te gaan in de tijd met een informatieve website en webshop blijven we actueel en vindbaar voor onze klanten. Dit in combinatie met onze schitterende winkel, de uitstekende service en kundige monteurs hebben we een sterk aanbod voor iedere fietsliefhebber!

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »