Margaretha - verkoop en specialist in kinder- en stadsfietsen

Ik ben Margaretha Burger-Greuter en sinds 2016 in dienst bij Ton Koning Tweewielers. Als baliemedewerkster kom ik het meeste met de klanten in aanraking als die vragen hebben en geholpen willen worden. Daar ligt dan ook mijn grote kracht: klantvriendelijkheid.

Als 1e aanspreekpunt stuur ik vaak de klanten door naar de juiste specialist. Daarnaast hou ik mij bezig met de verkoop van kinderfietsen, stadsfietsen en de bijbehorende accessoires. Mijn kennis over de verschillende soorten fietsen heb ik voornamelijk intern opgedaan via collega’s en zelfstudie. Verkopen kan ik als de beste, aangezien ik al jaren in het verkoopvak zit. Ik heb nog te weinig verstand van de elektrische fietsen omdat dit vrij technisch is, maar daar hebben we genoeg andere specialisten voor. Neemt niet weg dat ik mij daar zeker meer in ga verdiepen!

Mijn kinderen zijn nu al mijn grootste hobby, waar ik veel plezier uithaal. Verder hou ik van winkelen en uitwaaien door te wandelen zorgt dat ik weer fris de volgende dag aan kan.

De komende tijd wil ik nog veel meer leren over fietsen en dan met name elektrische fietsen. Een goede werksfeer vind ik ook heel belangrijk, en ik doe er dan ook alles aan om dit binnen Ton Koning Tweewielers vast te houden. Dat gaat heel erg goed, we zijn een hecht team. Dit team heeft ook als doel om de beste service te bieden aan klanten op het gebied van onderhoud en verkoop, om zo de slogan ‘KLANT IS KONING’ vol trots te kunnen blijven voeren. Daar halen wij ons enthousiasme vandaan en dat moet altijd zo blijven.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »