Jan - eigenaar/verkoop 

Mijn naam is Jan Bond en sinds 1 januari 2017 toegetreden tot de directie van Ton Koning Tweewielers. Binnen ons bedrijf hou ik mij bezig met de planning, het functioneren van de werkplaats, het beheer van onze webshop en de verkoop van fietsen.

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de verkoop van elektrische fietsen en stadsfietsen, waarvoor ik diverse trainingen heb gevolgd bij Bosch, Shimano, Trek, Gazelle en Sparta. Door deze leveranciers word ik continue op de hoogte gehouden van de laatste stand der techniek, wat ik weer door kan spelen aan onze andere verkopers en klanten in de winkel.

Het doel wat ik wil bereiken is een grote tevredenheid onder onze klanten en dat iedereen met een lach de deur van de winkel of werkplaats uitloopt. En ik moet zeggen: dat lukt mij bijna altijd!

Ondanks de drukke werkzaamheden als eigenaar van Ton Koning Tweewielers probeer ik altijd tijd vrij te maken voor mijn grote hobby: brandweerman bij de vrijwillige brandweer van Volendam. Dit is een hele verantwoordelijke taak waarbij je altijd scherp moet zijn maar ik haal er heel veel voldoening uit. Daarnaast zit ik graag op de racefiets om een klein rondje te maken door de polder, voor de ontspanning maar ook voor de vakkennis.

Ik ben getrouwd met Diana, de dochter van Tom, en heb 3 kinderen. Al heel wat jaren kreeg ik thuis bij mijn schoonouders alles mee over fietsen en de winkel. Toen ik de kans kreeg om in te stappen als mede-eigenaar, heb ik dit met beide handen aangegrepen en tot nu toe heb ik daar geen spijt van!

 

 

 

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »