Jacqueline Bakker - administratie

Mijn naam is Jacqueline Bakker-Veerman en al heel wat jaren (sinds 2009) verantwoordelijk voor de administratie binnen Ton Koning Tweewielers. Dit houdt in dat ik de controle uitvoer op de in- en uitgaande facturen en zorg draag voor de volledigheid van de cijfertjes.

Ik werk parttime en binnen deze tijd komt alle administratie door mijn handen. Zo kunnen de overige medewerkers zich bezig houden met het verkopen van fietsen en andere zaken, en draait alles door zoals het hoort.

Om op de hoogte te blijven van alle regeltjes en mogelijkheden, heb ik veel administratieve opleidingen gevolgd zoals MBA en SPD en blijf bij door trainingen.

Naast de administratieve baan ben ik in mijn vrije tijd bezig bezig met zingen in een popkoor en de stembent, speel kaart bij de Jokerclub in de Jozef en geniet van het leven met mijn man en dochter.

Bij Ton Koning Tweewielers ben je aan het juiste adres voor topartikelen tegen de juiste prijs met vakkundig advies en goede service. En waar ik mijn steentje aan bijdraag door alles op administratief gebied in goede banen te leiden. Hierdoor zijn er weinig problemen en dat zorgt voor tevreden klanten en blije medewerkers. Dat is waar we het voor doen!

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »