Diana - verkoop en specialist in kinderfietsen en wielerkleding

Mijn naam is Diana Bond-Koning. In mijn jeugd kwam ik vaak bij mijn opa Ton en vader Tom over de vloer in de winkel aan de Edammerweg en vergaapte ik mij al aan alle glimmende fietsen die stonden uitgestald. Sinds november 2005 ben ik aan het werk gegaan in de winkel en heb mij gespecialiseerd in de verkoop van kinderfietsen, fietstassen, kinderstoelen en accessoires. Ook ben ik verantwoordelijk voor de in- en verkoop van wielerkleding.

Het leukste van mijn werk vind ik het goed adviseren van klanten en het samen uitzoeken van de juiste fiets. Om dit op de beste manier te kunnen doen, heb ik meerdere verkooptrainingen gevolgd.

Ik ben getrouwd met Jan Bond, mede-eigenaar van Ton Koning Tweewielers en we hebben samen 3 kinderen. 3 jongens en allemaal nog jong, dus een heel druk gezin. Om te ontspannen ga ik vaak een stuk wandelen in de buurt, waar ik enorm van kan genieten.

Het meeste voldoening bereik ik als klanten tevreden de deur uit lopen nadat ze goed geadviseerd zijn over een nieuwe fiets of accessoires en met het juiste product op huis aan gaan. Daar ga ik elke dag voor en blijf ik mijn best voor doen!

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »