Welk servicepakket past bij jou?

Service is een belangrijk onderdeel van jouw fietservaring. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat jouw fiets altijd optimaal te gebruiken is, welke fiets je ook hebt. Ton Koning Tweewielers heeft service hoog in het vaandel staan. We zeggen niet voor niets: de klant is koning.

We begrijpen echter dat niet elke klant dezelfde wensen heeft. De een wil graag zelf sleutelen aan zijn fiets terwijl de ander voor de ultieme service gaat en graag onze gekwalificeerde monteurs elk mankement aan zijn fiets laat repareren.

Daarom kun je bij Ton Koning zelf kiezen voor een service-pakket naar wens. Je kiest zelf de service die je wilt of denkt nodig te hebben. Voor elke servicewens is er een op maat gemaakt pakket.

Ga je voor extra service, inruilmogelijkheden of voor de laagste prijs?

Basic pakket:

 

Dit pakket wordt standaard bij elke gekochte fiets geleverd. De Ton Koning Basic service biedt je de laagst mogelijke prijs, 2 jaar fabrieksgarantie op de door jouw gekozen fiets en bij afhalen in de winkel 100% rijklaar gemonteerd. Eventuele inruil van een fiets is niet mogelijk.

Ton Koning Premium:

Dit pakket kun je bij jouw fiets kiezen. Ga je voor het Ton Koning Premium servicepakket dan krijg je sowieso de laagste prijs, wordt jouw fiets gratis rijklaar gemonteerd en heb je 2 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast worden eventuele accessoires gratis gemonteerd en kun je profiteren van onze snelservice bij reparatie. De 1e servicebeurt is bovendien volledig gratis en je kunt eventueel een fiets inruilen voor een eerlijke prijs.

Het Ton Koning Premium pakket kent per fietssoort een scherpe prijs:

  • Stadsfietsen € 59,95
  • Kinderfietsen (vanaf 20") € 29,95
  • Elektrische fietsen € 79,95
  • Sportieve fietsen (race/MTB) € 79,95

 

Premium dealer 

Ton Koning is Premium dealer van een aantal merken. Dit houdt in dat deze exclusief via Ton Koning Tweewielers geleverd worden. Bij deze fietsen is de keuze voor een Basic servicepakket niet mogelijk. Bij de desbetreffende fiets wordt deze keuze niet geboden en wordt aangegeven dat deze standaard met Ton Koning Premium servicepakket geleverd wordt.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »