Verzekerd van zorgeloos fietsen met jouw elektrische fiets? Fiets Zeker!

 • Altijd verzekerd zijn van goede Service en Onderhoud?
 • Altijd verzekerd zijn tegen Diefstal en Schade?
 • Altijd exact weten waar je aan toe bent?
 • Geen financiële tegenvallers door onvoorziene defecten?

Kies dan voor het Fietszekerplan van Ton Koning Tweewielers in samenwerking met Fietszeker!

Er is de laatste tijd veel te doen rondom de elektrische fiets. En dan met name over de levensduur van accu’s. Ton Koning Tweewielers werkt al een tijdje met het Fietszeker programma. Een programma dat de klant na aankoop van een elektrische fiets geheel ontzorgt en waarbij men geen risico’s loopt op onvoorziene uitgaven.

Ton Koning Tweewielers heeft al jarenlang ervaring met de verkoop, de service en het onderhoud van E-bikes. Als geen ander weten wij daarom ook dat zo’n fiets niet alleen technisch ingewikkelder is dan een gewone hybride of toerfiets qua uitvoering, maar dat een E-bike ook jaarlijks meer aan noodzakelijke service en onderhoud nodig heeft.

Duurzaam maar ook kostbaar
Uiteraard zijn de E-bikes die wij verkopen met de grootste zorg gefabriceerd door de fabrikanten. Echter, het blijft natuurlijk altijd techniek. Iedere E-bike beschikt over een aantal duurzame maar ook kostbare componenten, waaronder de accu en de motor. Raakt zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantietermijn defect en dient het vervangen te worden, dan is er al gauw sprake van een kostenpost van meer dan € 600,00! Door regelmatige, vakkundige inspectie en onderhoud, wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd.

Voorkom verrassingen
Om voor jou de noodzakelijke uitgaven voor service en onderhoud overzichtelijk te houden en je hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven, hebben wij samen met Fietszeker een FietsZeker pakket samengesteld. Een pakket dat je maximale zekerheid geeft en de garantie biedt van jarenlang zorgeloos Fietsplezier, voor één vast bedrag per maand!

Met een Fietszeker pakket krijg je tot 5 jaar na aanschaf van jouw E-Bike:

 • Alle service en onderhoudsbeurten, noodzakelijk om goed te fietsen (3 in het eerste jaar, daarna jaarlijks een grote beurt). Dit is dus inclusief de aanbevolen software updates voor jouw E-Bike.
 • Jaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende delen.
 • Vervanging van defecte onderdelen als gevolg van slijtage*.
 • Defecte Accu of Motor wordt gratis vervangen*.
 • Geen kosten voor arbeidsloon.

*Afhankelijk van de keuze voor het Fietszeker pakket zilver of goud. De details van beide pakketten kun je hier vinden.

Verschillende mogelijkheden
Voor jou als fietser hebben we een drietal opties:

 • FietsZeker pakket voor zorgeloos fietsplezier (Service, Onderhoud en Garantie)
 • FietsVerzekerd tegen diefstal en schade
 • FietsZeker Betaalplan voor een nieuwe fiets of E-bike op afbetaling

Prijzen Fietszekerplan

Bij het Fietszekerplan betaal je een vast bedrag per maand. Het bedrag is afhankelijk van de nieuw prijs van jouw fiets en of je de optionele verzekering neemt.

Prijzen Fietsverzekerd

De actuele prijzen per regio en voorwaarden van het Fietsverzekerd pakket kun je hier vinden.

Kom naar onze winkel voor een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten om meer te weten te komen over alle mogelijkheden.gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »