Onze service

Klant is Koning

Bij Ton Koning Tweewielers is de klant koning! Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring en kennis van fietsen. Deze kennis gebruiken we om voor de klant de juiste fiets te vinden, of dit nu een stadsfiets, mountainbike, kinderfiets of elektrische fiets is. Er is een ruime keuze uit verschillende merken zodat wij voor iedere klant de juiste fiets hebben. Ton Koning is Gazelle Premium Dealer en Koga Signature Dealer. Daardoor hebben we meerdere unieke fietsen in onze collectie.

Wij zorgen ervoor dat u alle hulp krijgt bij het kiezen van de juiste fiets. Het is ook mogelijk om de fiets even uit te proberen zodat u zeker weet dat deze helemaal naar uw zin is. En naast onze collectie nieuwe fietsen zijn er ook tweedehands toppers. Deze zijn door ons helemaal nagekeken en, waar nodig, gerepareerd.

Maar ook na aankoop van uw fiets staan we voor u klaar. Onze uitgebreide service en garantie zorgen ervoor dat uw fiets altijd in topconditie is. Dankzij de gratis haal- en brengservice is het geen probleem om uw fiets te laten repareren wanneer u hem zelf niet kunt brengen. Kunt u niet zonder uw fiets? Dan hebben wij natuurlijk een leenfiets die u kunt gebruiken terwijl uw eigen fiets het onderhoud krijgt dat nodig is.

Amateur en beroepsmatige wielrenners

We zijn, bij Ton Koning Tweewielers, ook gespecialiseerd in het maken en leveren van racefietsen voor de amateur of professionele wielrenner. We hebben verschillende merken racefietsen, mountainbikes en Custom Build fietsen, zodat we voor iedereen de perfecte fiets hebben.

Eerst kijken we welke fiets geschikt is voor u en daarna kunnen we u, met het Precision Fit programma, helpen om de juiste fietshouding aan te nemen. De fiets wordt tot op de millimeter nauwkeurig afgesteld door onze specialisten, daardoor kunnen blessures worden voorkomen en uw prestaties verbeteren! Klik hier voor meer informatie.

Kom langs!

Kom gezellig bij ons langs om te kijken of wij de perfecte fiets voor u hebben! In de winkel hebben we een heerlijk kopje koffie of thee klaar staan om u te verwelkomen. Voor de kinderen is er een speciale speelhoek zodat zij zich vermaken terwijl u in alle rust de juiste fiets kunnen uitzoeken.