Kleding

Bij Ton Koning Tweewielers hebben wij een groot assortiment fietskleding. Bent u op zoek naar een goed regenpak of alleen een regenbroek? Wij kunnen u helpen aan de juiste kleding. Wij hebben verschillende soorten regenkleding en ponchos voor volwassenen en natuurlijk voor kinderen. Allemaal wind- en waterdicht en voor een goede prijs.

Naast regenkleding hebben we ook verschillende helmen in onze collectie. Stoere helmen voor volwassen en vrolijk gekleurde helmen voor kinderen. Zo zijn u en uw gezin altijd veilig op weg.

Wielerkleding

Voor de beroeps- en amateur wielrenners hebben wij een uitgebreide kleidinglijn. Alle soorten en maten zijn bij ons aanwezig. De juiste wielerkleding zorgt ervoor dat u meer kunt genieten van uw fietstocht en betere prestaties behaalt. Denk aan warme kleding voor fietsritten in de winter en ademende kleding tijdens warme zomerdagen. Alle accessoires zoals handschoenen, sokken, overschoenen en zonnebrillen zijn aanwezig. Daarbij hebben wij een uitgebreide collectie fietsschoenen en helmen. Zo zit u niet alleen comfortabel maar ook veilig op de fiets. Dankzij onze uitgebreide kennis zullen wij ervoor zorgen dat u met de beste spullen op weg gaat.

Kom langs en neem een kijkje in onze uitgebreide collectie.