Isaac

Als Sir Isaac Newton vandaag nog in leven was dan kocht hij een fiets van deze makelij. Geïnspireerd door zijn gedachtegoed blijft Isaac hun producten innoveren en optimaliseren. Alle processen binnen Isaac voldoen steevast aan de 5 merkwaarden: stijlvol, bewezen, uitdagend, innovatief en dynamisch. Alleen op deze manier kan Isaac de ontwerpdoelen realiseren. Isaac is gevestigd in Limburg en net als hun gedachtegoed gaan de fietsen van Isaac de hele wereld over.

Puur Carbon

Isaac is ontstaan in 2001. En wat allemaal begon met het ontwikkelen van carbon componenten en met name carbon voorvorken heeft zich gaandeweg ontwikkeld tot een vooruitstrevende pionierspositie binnen de fietsbranche. Carbon is altijd onze grondstof gebleven. Maar hoe geavanceerd deze specifieke vezels, harsen en wevingen ook zijn, ze zijn onbruikbaar als ze niet op de juiste manier worden toegepast. Door jarenlange ervaring met carbon loopt Isaac voorop als het gaat om de manier waarop deze composietmaterialen gewikkeld of geplaatst worden in de mal zodat Isaac meerdere monocoque structuren kan toepassen van buis naar buis. De voordelen op het gebied van gewicht, stijfheid en sterkte hadden ze al bewezen voordat zij het daadwerkelijk toepasten. Pionieren is immers de basis van het succes van Isaac.

Isaac staat voor grenzen verleggen, doorontwikkelen en luisteren naar de klant. Ook team Roompot fietst met Isaac. Hieronder een aantal fietsen die passen bij jouw persoonlijke eisen als het gaat om grenzen verleggen.

Collectie 2017

Collectie 2016