Gazelle

Ton Koning is Premium Gazelle-dealer

Kiezen voor Gazelle is kiezen voor de zekerheid van kwaliteit. Gazelle gebruikt hoogwaardige materialen en monteert de fietsen met uiterste zorg. Gazelle heeft maar één doel: fietsplezier! Om de ultieme fiets uit te zoeken heeft u het vakkundige advies van de Premium Gazelle-dealer nodig. Niet elke fietsdetaillist kan zomaar Premium Gazelle-dealer worden, maar Team Ton Koning past bij alles waar Gazelle voor staat.

Waarom een Premium Gazelle-dealer?
Voor de meest uitgebreide collectie Gazelle fietsen ga je naar een Premium Gazelle-dealer. Je hebt dan de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Ton Koning biedt u exclusieve Gazelles – het Gazelle Ultimate assortiment – en unieke actiefietsen. Wij staan u graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.

Ultimate serie
Gazelle Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end carbon of aluminium frames. Samenwerkingen met toppartners als Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervoor dat vele onderdelen perfect in de fiets zijn geïntegreerd. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum. Er is een Gazelle Ultimate voor elk type gebruik. Kies een elektrische Gazelle Ultimate, Ultimate sportive trekking, Ultimate trekking of Ultimate stadsfiets.

Hieronder de Ultimate serie van Gazelle: