FietsZeker onderhoudsplan

Met het FietsZeker onderhoudsplan van Ton Koning Tweewielers bent u verzekerd van zorgeloos fietsen op uw elektrische fiets. Wij weten, dankzij onze jarenlange ervaring, dat een elektrische fiets meer service en onderhoud nodig heeft dan bijvoorbeeld een stadsfiets.

Wij verkopen alleen de beste elektrische fietsen maar iedere e-bike beschikt over duurzame maar ook kostbare onderdelen zoals een accu en motor. Wanneer zo’n onderdeel kapot gaat buiten de garantietermijn dan zijn de kosten hoog. Door regelmatig en vooral ook vakkundig onderhoud en inspectie wordt de kans op defecten en storingen sterk vermindert.

Zekerheid en garantie

Om ervoor te zorgen dat u verzekert bent van de beste garantie en service hebben wij daarom in samenwerking met Acrena BV het FietsZeker onderhoudsplan samengesteld. Hiermee zorgen wij ervoor dat u de kosten overzichtelijk houdt, u voor onvoorziene uitgaven wordt behoed en de extra garantie zorgt ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw elektrische fiets.

Gedurende 5 jaar na aankoop van uw nieuwe e-bike biedt het FietsZeker plan u de volgende voordelen:

  • Alle inspectie-, service- en onderhoudsbeuren (6x).
  • Jaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende onderdelen.
  • Vervanging van defecte onderdelen.
  • Vervanging van onderdelen t.g.v. slijtage.
  • Defecte accu of motor wordt gratis vervangen.
  • Geen kosten voor arbeidsloon!
  • Voor een vast bedrag per maand.
  • Volledig diefstal- en casco verzekering, inclusief pechhulp (wanneer u hiervoor kiest).

Goud of zilver

Er zijn twee pakketten binnen het FietsZeker onderhoudsplan, goud of zilver. De mate van dekking is afhankelijk van uw keuze. U kunt daarnaast uw elektrische fiets ook verzekeren binnen het FietsZeker onderhoudsplan. Uw fiets is dan verzekerd tegen diefstal en schades door aanrijding en elk ander van buitenkomend onheil. Daarbij heeft u ook recht op pechhulp wanneer u onverwacht tijdens een fietstocht problemen ervaart.

Wanneer u kiest voor het FietsZeker pakket goud dan betaald u nooit meer dan het maandbedrag. Alle punten zoals hierboven beschreven worden volledig vergoed.

Bij het FietsZeker pakket zilver wordt een defecte accu, motor of ander elektrisch onderdeel kosteloos gerepareerd of vervangen, bij een onderhoudsbeurt betaalt u alleen de onderdelen, geen arbeidsloon en bij een reparatie buiten onderhoudsbeurten om betaalt u zowel de onderdelen als het arbeidsloon.

Hieronder vindt u een overzicht met daarin alle prijzen:

FietsZeker pakket FietsZeker SOG Fiets verzekerd Fietsverzekering
> € 2500 Goud € 16,- € 8,55
> € 2500 Zilver € 10,- € 8,55
< € 2500 Goud € 13,50 € 8,-
< € 2500 Zilver € 8,75 € 8,-

Heeft u verder nog vragen over het FietsZeker onderhoudsplan? Bel ons of kom langs, dan leggen wij alles aan u uit.