Project One is het maatwerk fietsprogramma van Trek. Met Project One maakt Trek het mogelijk om een eigen fiets (online) samen te stellen. Een fiets geheel naar jouw wensen! Elke wens en elk detail wordt meegenomen in de productie van jouw fiets. Dat maakt jouw fiets anders dan alle andere fietsen en rij je dus rond met een uniek exemplaar!

Één fiets voor één rijder

Bouw één fiets voor één rijder, dat is het idee achter Project One. Elke fiets wordt één voor één gemaakt door een specialist die er alles aan doet om jouw ideeën om te zetten in een perfecte fiets.

Mogelijke keuzes Trek Project One

Custom fietsprogramma

Het custom fietsprogramma van Trek werd tien jaar geleden geïntroduceerd in de fietswereld. Het was een gewaagde stap voor een grote fietsfabrikant om klanten zelf hun onderdelen en kleuren te laten kiezen. Aangezien het personaliseren en laten zien wie je bent steeds meer een onderdeel wordt van het dagelijks leven, denk aan het gebruik van social media, is dit toch een hele goede zet geweest van Trek.

Hoe werkt Project One?

Als je de beslissing heb gemaakt om voor een unieke fiets te gaan, kom je naar onze winkel. Via een online configurator gaan we dan zelf jouw eigen fiets samenstellen. Door onze jarenlange ervaring met Trek kunnen we goed advies geven over de mogelijke kleurencombinaties en in de keuze van de gewenste onderdelen.

Als eerste heb je de keuze uit het model waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je kunt kiezen uit het stijve en snelle aero model Madone, de comfortabele kilometervreter Domane, de lichte klimfiets Émonda of de supersnelle tijdritfiets Speed concept.

Trek Project One Domaine

Ook bij de MTB’s kun je kiezen voor de crosscountry racer Top Fuel, de trailfiets Fuel EX of of de hardtail Procaliber.

Trek Project One Fuel EX

Maar dan ben je nog niet klaar… er zijn veel meer opties:

  • Je kiest het frame, van race tot MTB of dames of heren frame.
  • Je kiest de frame opties. Kies je voor de OLCV 600 H2 fit of de OLCV 700 H1 racefit?
  • Je kiest het soort aandrijflijn, Dura Ace, Ultegra, Campagnolo of SRAM. Met of zonder elektrisch schakelen.
  • Je kiest de kleur en de stijl van de paint job. Niet alleen van het frame zelf, maar ook de kleur van alle losse elementen als het stuur, kabels en het zadel. Voor het frame zijn alle kleuren mogelijk, zelfs met luipaardenprint of blauwe vlammen!
  • Je kunt de onderdelen kiezen, denk aan de wielset (hoog of laag, carbon of aluminium), banden of het stuur.
  • Je kunt kiezen voor een persoonlijke tekst op de fiets. Dit komt dan op de bovenbuis te staan.
  • Als laatst kies je de gewenste accessoires zoals de pedalen of bidonhouders.

Project One bij Ton Koning Tweewielers

Kom langs in onze winkel om samen met ons jouw eigen fiets samen te stellen. Wij nemen graag alle mogelijke opties met je door. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek de website van Trek Project One voor meer informatie

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »