Jouw ideale fiets ontwerp je zelf!

Stel: je hebt de wens om lange fietstochten te gaan maken en wilt een fiets die geheel voldoet aan jouw wensen en behoeften. Dan ben je bij KOGA Signature aan het juiste adres!

KOGA SIgnature

Kies je frame

Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt de fiets zelfs personaliseren met je naam of een tekst. Binnen het Signature assortiment kun je kiezen uit 2 basismodellen: een GrandTourer-S en een WorldTraveller-S. Bij de WorldTRaveller-S kun je ook kiezen voor de variant met elektrische ondersteuning. Welke keuze je moet maken is afhankelijk van waar je je fiets voor gaat gebruiken.

E-WorldTraveller-S

De basis van de E-WorldTraveller-S is een robuust en lichtgewicht aluminium frame met gladde lasnaden. Alle kabels zitten intern, zodat de goed beschermd zijn tegen weersinvloeden en schade. Verder is de fiets uitgevoerd met een vaste aluminium voorvork met geïntegreerde stuuruitslagbegrenzer en bevestigingspunten voor een lowrider en extra bidon.

E-WorldTraveller-S

Ingebouwd in het midden van het frame (voor een ideale gewichtsverdeling) zit een sterke Bosch Performance Line CX motor met een hoog koppel voor meer dan voldoende kracht tijdens een lange beklimming. Op de onderbuis zit een afneembare Bosch Li-Ion accu met een hoge capaciteit van 500 Wh. Optioneel is het mogelijk om op de achterdrager een tweede accu te plaatsen om de actieradius te verdubbelen.

Rohloff versnellingsnaaf

Soepel schakelen is geen probleem met de keuze voor een elektronische Rohloff E14 schakelsysteem of een betrouwbare Shimano Deore XT deraillerversnelling. De fiets kan worden uitgerust met een uitgebreid Bosch Nyon display met smartphone koppeling en ingebouwde GPS. Om veilig tot stilstand te komen kun je kiezen voor de betrouwbare schijfremmen van Shimano Deore XT of Magura MT5.

WorldTraveller-S

De WorldTraveller-S zet nieuwe maatstaven als je de wereld over wilt: een aluminium frame met stevige doch lichte triple butted buizen en interne bekabeling. Het frame is verkrijgbaar in twee varianten: een mixed- of een herenframe in verschillende framehoogtes en in 5 metallic kleuren in zowel mat als glans.

WorldTraveller-S

Tevens is er keuze tussen een versie uitsluitend geschikt voor velgremmen en een versie uitsluitend voor schijfremmen. Dit zorgt voor een frame- en voorvorkcombinatie zonder overbodige nokken en/of bevestigingspunten. Door de deelbare achtervork kun je deze fiets ook gebruiken met een onderhoudsvrije riemaandrijving in plaats van een ketting. De excentrische trapas zorgt voor het eenvoudig op spanning brengen van de riem of ketting. Met de 14 versnellingen van de onderhoudsarme Rohloff versnellingsnaaf kom je echt overal boven en de stuuruitslagbegrenzer voorkomt dat de fiets omvalt tijdens het parkeren met een volle bepakking en beschermt tevens frame, kabels en koplamp.

Riemaandrijving

GranTourer-S

De ideale toerfiets voor in de stad, dagtochten en kortere reizen vind je in de GrandTourer-S. Hier is ook een lichtgewicht en sportief aluminium frame de basis, compleet met interne kabels zodat deze optimaal beschermd zijn tegen schade en regen. Bij dit model kun je kiezen uit 3 verschillende soorten voorvorken: een vaste aluminium of carbon voorvork of de luxe KOGO Feathershock geveerde voorvork. Het frame is verkrijgbaar in een herenvariant als een versie met een lage instap (mixed) in diverse framehoogtes en de keuze uit velgremmen of schijfremmen.

GrandTourer-S

Schakelen doe je sportief met een van de verschillende derailleuropties. Er is altijd een juiste versie voor jouw doel.

Derailleurs

Je eigen monteur

In de fabriek te Heerenveen zorgt één certificeerde monteur voor jouw fiets. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij alle zorg en aandacht kan besteden aan zijn fiets wat betekent dat hij garant staat voor duurzaamheid en kwaliteit.

Schijfremmen

Snel beschikbaar

Het proces is zo ingericht dat na je bestelling van jouw KOGA Signature fiets in de gewenste kleur, maat en samenstelling, deze al binnen 6 weken bij ons in de winkel wordt afgeleverd zodat wij deze na controle kunnen overhandigen.

Bezoek onze showroom waar een groot aantal testfietsen staan uitgestald en samen kunnen we dan de perfecte fiets samenstellen via een online configurator.

Bezoek de website van KOGA Signature voor meer informatie

Wordt geïnspireerd door de verhalen van KOGA rijders, lees hier

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »