Het Freebike concept

Onder de naam Freebike is een nieuw en innovatief merk op het gebied van e-bikes gelanceerd. Deze e-bikes kun je zelf samenstellen via een online configurator. Elke fiets is dus uniek! Deze elektrische fietsen worden in Nederland ontwikkeld en afgemonteerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig frames en diverse A-merk onderdelen. De levering en het onderhoud is in handen van Ton Koning Tweewielers, zodat je verzekerd bent van een goede service.

In onze winkel staan de e-bikes klaar om alle details goed te bekijken en om een proefrit te maken. Je kunt hier ook gelijk jouw Freebike samenstellen op een groot computerscherm via de online configurator en direct betalen aan de kassa.

De volgende onderdelen kun je naar eigen smaak aanpassen: de kleur van het frame, het zadel, de handvatten, snelbinders, banden en de accu.

Freebike configurator

Binnen 72 uur wordt de door jouw samengestelde e-bike afgeleverd in onze werkplaats en maken wij deze rijklaar zodat jij snel kan genieten van jouw nieuwe e-bike!

Klik hier om jouw eigen e-bike samen te stellen.

Service

Uniek aan Freebike is de uitstekende service. Bij aankoop ontvang je een gratis eerste onderhoudsbeurt én heb je de mogelijkheid om een all-in verzekering inclusief mobiliteitsgarantie bij te kopen. Deze all-in verzekering houdt in dat je bent verzekerd voor diefstal, schade en pech onderweg. Dit is mogelijk tot wel 5 jaar!

Ook de garantie is uitzonderlijk: waar andere fabrikanten standaard 2 jaar hanteren, geeft Freebike 5 jaar garantie op het frame en 4 jaar garantie op de accu en motor. Zo heb jij jarenlang fietsplezier zonder zorgen!

Klik hier om naar de Freebike website te gaan voor meer informatie.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »