Bij Ton Koning Tweewielers ben je aan het juiste adres voor een racefiets die voldoet aan jouw verwachtingen. Wil je rustig toeren of fanatiek wedstrijden rijden? 

Laat je dan goed informeren door onze specialisten Frans en Jan, die je alles kunnen vertellen over de racefietsen uit onze collectie. Wij bieden de merken Sensa en Trek, waarbij Sensa het no-nonsense merk is uit Almelo, Nederland en Trek de specialist uit Waterloo, U.S.A. Uit de uitgebreide collecties racefietsen die deze 2 leveranciers aanbieden kunnen we zeker het juiste model vinden dat bij jou past. Beide merken bieden de mogelijkheid om je fiets te personaliseren, zodat je op een uniek exemplaar komt te rijden. Via Sensa Custom kun je zelf de kleur van je frame uitkiezen, net als de verschillende wielsets en onderdelen. Bij Trek Project One is de keuze echt enorm en kun je het zo gek maken als je wilt.

Het je interesse in een racefiets, kom dan snel langs onze winkel om het aanbod te bekijken en je te laten informeren door onze specialisten. Mocht je overgaan tot de aanschaf van een racefiets, onderga je een gratis Bikefitting fietsmeting zodat je op de juiste manier op de fiets zit. Wil je een meer uitgebreidere analyse, dan is tegen betaling een Precision Fit meting ook mogelijk.

Tot ziens in onze winkel!

 

 

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »