Merken

Wielmaat

Kleur

Toon alle Minder

Model

Aantal versnellingen

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Wielmaat

Kleur

Toon alle Minder

Model

Aantal versnellingen

Prijs instellen

tot
Ton's beste prijs!
Alpina Alpina Rider azure blue 12inch
Alpina Rider azure blue 12inch
De stoere Alpina Rider loopfiets is perfect voor kinderen om te leren fietsen. De loopfiets zorgt ervoor dat kinderen leren hun evenwicht te bewaren.
€79,00 €70,00
Ton's beste prijs!
Alpina Alpina Rider dark red 12inch
Alpina Rider dark red 12inch
Op zoek naar een stoere, jongens loopfiets voor je kind? Dan is de Alpina Rider loopfiets dark red een echte aanrader! Goede kwaliteit waar je kind lang plezier aan gaat beleven.
€79,00 €70,00
Ton's beste prijs!
Alpina Alpina Rider india green 12inch
Alpina Rider india green 12inch
Heerlijk racen op je eigen loopfiets! Dat kan met deze prachtige Alpina Rider india green. Een schitterende groene loopfiets met roze details. Voor stoere prinsessen.
€79,00 €70,00
Ton's beste prijs!
Alpina Alpina Rider blossom pink 12inch
Alpina Rider blossom pink 12inch
Kleine dames willen ook graag op een stoere Alpina Rider loopfiets door de buurt scheuren! Deze prachtige loopfiets is roze van kleur met groene details. Sprookjesachtig mooi.
€79,00 €70,00
Ton's beste prijs!
Alpina Alpina Rider black matt 12inch
Alpina Rider black matt 12inch
Scheur door de buurt op de stoere Alpina Rider loopfiets black matt. Een schitterende loopfiets voor jongens. De Alpina Rider loopfiets is 12 inch groot en is de eerste opstap naar echt fietsen.
€79,00 €70,00
Loekie Loekie Loopfiets 12inch blue
Loekie Loopfiets 12inch blue
Leren fietsen is een makkie wanneer je kind eerst op een loopfiets heeft gereden. De prachtige Loekie loopfiets is 12 inch groot en blauw van kleur.
€89,00
Loekie Loekie loopfiets 12inch prinses
Loekie loopfiets 12inch prinses
Leren fietsen is een makkie wanneer je kind eerst op een loopfiets heeft gereden. De prachtige Loekie prinses loopfiets is 12 inch groot en roze van kleur.
€89,00
Loekie Loekie Loopfiets 12inch roze
Loekie Loopfiets 12inch roze
Leren fietsen is een makkie wanneer je kind eerst op een loopfiets heeft gereden. De prachtige Loekie meisjes loopfiets is 12 inch groot en roze van kleur.
€89,00
Loekie Loekie loopfiets 12inch snake
Loekie loopfiets 12inch snake
Scheur door de buurt op de stoere Loekie jongens loopfiets. Een coole loopfiets met echte luchtbanden en een sterk stalen frame.
€89,00
Puky Pukylino
Pukylino
De Pukylino is de instap in de mobiliteit voor de allerkleinsten. Kinderen vanaf 1 jaar kunnen trainen met de stuur- en beenbewegingen op deze mooie loopfiets.
€39,99
Puky Puky Wutsch
Puky Wutsch
Nog gemakkelijker leren fietsen dankzij de Puky Wutsch. De ideale opstap naar een loopfiets dankzij de stabiliteit van vier wielen.
€49,99
Puky Puky loopfiets M
Puky loopfiets M
Laat je kind op een veilige manier kennismaken met een fiets dankzij de Puky loopfiets M. Een stoere loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar.
€69,99
Puky Puky loopfiets LR1
Puky loopfiets LR1
Veilig op weg met de Puky loopfiets LR1. Deze stoere loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 2.5 jaar en verkrijgbaar in drie kleuren.
€79,99
Puky Puky loopfiets LR XL
Puky loopfiets LR XL
De Puky loopfiets LR XL is er voor kinderen vanaf 3 jaar of 95 cm groot. De volgende stap waarbij je kind ook leert omgaan met een handrem.
€119,99
Puky Puky loopfiets LR Ride Br
Puky loopfiets LR Ride Br
Wanneer je voor de Puky loopfiets LR Ride Br kiest, kies je voor kwaliteit. Deze stoere loopfiets is verkrijgbaar in twee kleuren.
€199,99
Puky Puky loopfiets LR1L Br
Puky loopfiets LR1L Br
De Puky LR1L Br loopfiets heeft een kindvriendelijk handremsysteem zodat kinderen leren hoe ze veilig kunnen remmen op de fiets.
€89,99
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Loopfietsen

Je kind leert gemakkelijker fietsen wanneer hij zijn balans heeft leren bewaren op een loopfiets. Daarom hebben wij verschillende loopfietsen in onze collectie. Deze loopfietsen zijn van top kwaliteit zodat ze tegen een stootje kunnen. Kies online uit het loopfietsen assortiment of kom langs in de winkel voor een proefrit. We hebben loopfietsen van onder andere: Loekie, Alpina en Puky in onze winkel.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »