Merken

Kleur

Model

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Kleur

Model

Prijs instellen

tot
Puky Puky Fitsch
Puky Fitsch
Ben je op zoek naar een stevige driewieler? Kies dan voor de Puky Fitsch. Deze stevige en stoere driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
€49,99
Puky Puky CAT S2 Ceety
Puky CAT S2 Ceety
Ga wandelen met je kind en deze mooie driewieler met duwstang. Zo kun je genieten van heerlijk weer en een gezellige wandeling.
€169,99
Puky Puky driewielfiets CAT 1L
Puky driewielfiets CAT 1L
Dankzij de verstelbare duwstang met comfortgreep ga je met veel plezier wandelen met de Puky driewielfiets CAT 1L. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
€109,99
Puky Puky  driewielfiets CAT 1S
Puky driewielfiets CAT 1S
Veilig wandelen met je kind in de Puky CAT 1S driewielfiets. De driewielfiets heeft een kindvriendelijk ontwerp en is voorzien van een verstelbare duwstang.
€89,99
Puky Puky driewielfiets CAT 1SP
Puky driewielfiets CAT 1SP
Spelen en rijden met de Puky driewielfiets CAT 1SP. In de verstelbare duwstang is een schep geïntegreerd en de kiepbak is voorzien van een bagagenet/zeef.
€129,99
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Driewielers

Leer je kindje met gemak fietsen op een driewieler van Ton Koning. Wij hebben de sterkste driewielers in ons assortiment. Naast het leren fietsen kun je je kindje ook duwen in een van onze driewielers. Er zijn vele mogelijkheden. Driewielers zijn altijd uitgerust met gordels zodat je kindje veilig zit en niet kan vallen. Wij hebben onder andere driewielers van Puky in ons assortiment. Bekijk het assortiment online of kom langs in onze showroom.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »