1
2
3
4
5
6

Merken

Wielmaat

Lichaamslengte

Toon alle Minder

Kleur

Toon alle Minder

Model

Toon alle Minder

Aantal versnellingen

Toon alle Minder

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Wielmaat

Lichaamslengte

Toon alle Minder

Kleur

Toon alle Minder

Model

Toon alle Minder

Aantal versnellingen

Toon alle Minder

Prijs instellen

tot
Gazelle Gazelle Ultimate T10 HMB dames
Gazelle Ultimate T10 HMB dames
Geniet van lange fietstochten met de Gazelle Ultimate T10 HMB. Deze elektrische damesfiets is voorzien van een Bosch Performance Line middenmotor. Fiets tot 154 kilometer op één laadbeurt.
€3.499,00
Gazelle Gazelle Ultimate T10 HMB heren
Gazelle Ultimate T10 HMB heren
Geniet van lange fietstochten met de Gazelle Ultimate T10 HMB. Deze elektrische herenfiets is voorzien van een Bosch Performance Line middenmotor. Fiets tot 154 kilometer op één laadbeurt.
€3.499,00
Gazelle Gazelle Ultimate T9 HMB dames
Gazelle Ultimate T9 HMB dames
De Gazelle Ultimate T9 HMB damesfiets is een elektrische trekkingfiets waar je vele uren fietsplezier aan zult beleven. Dankzij de Bosch Active Line middenmotor kun je tot 180 kilometer rijden op één laadbeurt.
€2.999,00
Gazelle Gazelle Ultimate T9 HMB heren
Gazelle Ultimate T9 HMB heren
De Gazelle Ultimate T9 HMB herenfiets is een elektrische trekkingfiets waar je vele uren fietsplezier aan zult beleven. Dankzij de Bosch Active Line middenmotor kun je tot 180 kilometer rijden op één laadbeurt.
€2.999,00
Gazelle Gazelle Ultimate C8 HMB dames
Gazelle Ultimate C8 HMB dames
Ben je op zoek naar een sterke elektrische fiets die weinig onderhoud nodig heeft? Dan is de Gazelle Ultimate C8 HMB de beste keus! Een stoere damesfiets met Bosch Active Line middenmotor.
€2.999,00
Gazelle Gazelle Ultimate C8 HMB heren
Gazelle Ultimate C8 HMB heren
Ben je op zoek naar een sterke elektrische fiets die weinig onderhoud nodig heeft? Dan is de Gazelle Ultimate C8 HMB de beste keus! Een stoere herenfiets met Bosch Active Line middenmotor.
€2.999,00
Gazelle Gazelle Orange C8 HMS dames
Gazelle Orange C8 HMS dames
Heerlijk fietsen met de Gazelle Orange C8 HMS damesfiets. Het icoon van Gazelle opnieuw uitgevonden. Niet alleen het frame is vernieuwd maar ook alle systemen.
€2.949,00
Gazelle Gazelle Orange C8 HMS heren
Gazelle Orange C8 HMS heren
Heerlijk fietsen met de Gazelle Orange C8 HMS herenfiets. Het icoon van Gazelle opnieuw uitgevonden. Niet alleen het frame is vernieuwd maar ook alle systemen.
€2.949,00
Gazelle Gazelle Orange C7 HMS dames
Gazelle Orange C7 HMS dames
Wil je graag een eenvoudige fiets maar wel met motor? Dan hebben wij de Gazelle Orange C7 HMS damesfiets in onze collectie. Deze prachtige fiets is zeer geschikt om mee naar het werk of een fietstocht te maken.
€2.249,00
Gazelle Gazelle Orange C7 HMS heren
Gazelle Orange C7 HMS heren
Wil je graag een eenvoudige fiets maar wel met motor? Dan hebben wij de Gazelle Orange C7 HMS herenfiets in onze collectie. Deze prachtige fiets is zeer geschikt om mee naar het werk of een fietstocht te maken.
€2.249,00
Gazelle Gazelle CityZen C8+ HMB dames
Gazelle CityZen C8+ HMB dames
Geen bestemming is te ver dankzij de CityZen C8 HMB damesfiets. Een stoere elektrische fiets voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Fiets tot 180 kilometer met deze fiets.
€2.719,00
Gazelle Gazelle CityZen C8+ HMB heren
Gazelle CityZen C8+ HMB heren
Geen bestemming is te ver dankzij de CityZen C8 HMB herenfiets. Een stoere elektrische fiets voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Fiets tot 180 kilometer met deze fiets.
€3.199,00
Gazelle Gazelle Orange CX HMB dames
Gazelle Orange CX HMB dames
Genieten van een fietstocht zonder dat je hoeft na te denken over het op en afschakelen van de versnellingen met de Gazelle Orange CX HMB damesfiets.
€3.399,00
Gazelle Gazelle Orange CX HMB heren
Gazelle Orange CX HMB heren
Genieten van een fietstocht zonder dat je hoeft na te denken over het op en afschakelen van de versnellingen met de Gazelle Orange CX HMB herenfiets.
€3.399,00
Gazelle Gazelle Orange C330 HMB dames
Gazelle Orange C330 HMB dames
Genieten van een ongestoorde fietstocht dankzij de NuVinci N330 versnellingsnaaf. Deze versnellingsnaaf schakelt zelf over naar een andere versnelling wanneer dit nodig is.
€2.699,00
Gazelle Gazelle Orange C330 HMB heren
Gazelle Orange C330 HMB heren
Genieten van een ongestoorde fietstocht dankzij de NuVinci N330 versnellingsnaaf. Deze versnellingsnaaf schakelt zelf over naar een andere versnelling wanneer dit nodig is.
€2.699,00
Gazelle Gazelle Orange C8 HMB dames
Gazelle Orange C8 HMB dames
Ongestoord genieten van je fietstocht op de Gazelle Orange C8 HMB dankzij de extra stille motor en het stabiele frame. Een prachtige damesfiets in de kleur desert titanium grey.
€2.999,00
Gazelle Gazelle Grenoble C7+ HMB dames
Gazelle Grenoble C7+ HMB dames
De Gazelle Grenoble C7+ HMB is een damesfiets waar je lange afstanden mee kunt rijden, maar ook ideaal is voor de rit naar het werk of de sportschool. Voorzien van een Bosch middenmotor.
€2.649,00
Gazelle Gazelle Grenoble C7+ HMB heren
Gazelle Grenoble C7+ HMB heren
De Gazelle Grenoble C7+ HMB is een herenfiets waar je lange afstanden mee kunt rijden, maar ook ideaal is voor de rit naar het werk of de sportschool. Voorzien van een Bosch middenmotor.
€2.649,00
Gazelle Gazelle Orange C7+ HMB dames
Gazelle Orange C7+ HMB dames
Geniet van de wind in je wanneer je fietst op de Gazelle Orange C7+ HMB. Een heerlijke damesfiets om lange fietstochten mee te maken op heuvelachtig terrein maar ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.
€2.166,00
Gazelle Gazelle Orange C7+ HMB heren
Gazelle Orange C7+ HMB heren
Geniet van de wind in je wanneer je fietst op de Gazelle Orange C7+ HMB. Een heerlijke herenfiets om lange fietstochten mee te maken op heuvelachtig terrein maar ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.
€2.166,00
Gazelle Gazelle Orange C7 HMB dames
Gazelle Orange C7 HMB dames
Geniet van lange fietstochten in heuvelachtig gebied met de Gazelle Orange C7 HMB. Een mooie damesfiets met een goede wegligging voor vele uren fietsplezier.
€2.039,00
Gazelle Gazelle Orange C7 HMB heren
Gazelle Orange C7 HMB heren
Geniet van lange fietstochten in heuvelachtig gebied met de Gazelle Orange C7 HMB. Een mooie herenfiets met een goede wegligging voor vele uren fietsplezier.
€2.039,00
Gazelle Gazelle Orange C8 HFP dames
Gazelle Orange C8 HFP dames
Wil je genieten van iedere fietstocht of de dagelijkse rit naar het werk of de sportschool? Dan is de Gazelle Orange C8 HFP met Panasonic voorwielmotor dé fiets voor jou.
€1.869,00
1
2
3
4
5
6
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Elektrische Stadsfietsen

Een elektrische fiets is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij hebben verschillende elektrische fietsen in ons assortiment van merken zoals Gazelle, Burgers rijwielen, Batavus, Koga, etc. Elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en opties. Zo kun je kiezen voor een midden motor of voorwiel motor, versnellingen, etc. Er zijn elektrische fietsen in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Zo kies je een fiets die niet alleen jou,  maar ook jouw portemonnee past. Kijk snel welke elektrische fiets je het meest aanspreekt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »