Extra garantie

Bij Ton Koning Tweewielers staan we garant voor service en kwaliteit. Wanneer u bij ons een fiets koopt geven wij u standaard twee jaar garantie*. Deze garantie geldt op alle nieuwe merkfietsen die u bij ons koopt. U krijgt ook standaard een gratis servicebeurt waarbij wij u fiets helemaal nakijken of alles in orde is.

Koga, Batavus en Sparta zijn merken die een mogelijkheid bieden om twee jaar extra garantie bij te kopen. Voor een klein bedrag heeft u dan twee jaar extra garantie*. Is er een probleem met een onderdeel van de fiets dan wordt dit opgelost.

*Met uitzondering van slijtage

Trek elektrische fietsen

Bij Trek fietsen heeft u recht op 4 jaar garantie. In samenwerking met Bosch motors hebben zij het 4 year Carefree Plan ontwikkeld. Hiermee geniet u vier jaar lang onbezorgd van een Trek fiets met een Bosch Ride+ elektrische motor.

Extra garantie en service bij elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn complexer dan bijvoorbeeld een stadsfiets en hebben meer service en onderhoud nodig. Daarom hebben wij in samenwerking met Acrena BV het Fiets Zeker onderhoudsplan gemaakt. Bij het Fiets Zeker onderhoudsplan betaald u een vast bedrag per maand zodat u er zeker van bent dat u fiets het onderhoud krijgt welke hij nodig heeft.

Gedurende 5 jaar na aankoop van uw elektrische fiets krijgt u:

  • 6 inspectie-, service- en onderhoudsbeurten.
  • Jaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende onderdelen.
  • Vervanging van defecte onderdelen.
  • Vervanging van onderdelen t.g.v. slijtage.
  • Defecte accu of motor wordt gratis vervangen.
  • Geen kosten voor arbeidsloon!

Naast de zekerheid van goed onderhoud voor uw elektrische fiets heeft het Fiets Zeker onderhoudsplan ook een diefstal- en cascoverzekering inclusief pechhulp! Zo bent u er altijd zeker van dat uw fiets veilig is.

Kijk hier voor meer informatie over het Fiets Zeker onderhoudsplan.