Elektrische fietsen

Een elektrische fiets is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij hebben verschillende elektrische fietsen in ons assortiment van merken zoals Gazelle, Burgers rijwielen, Batavus, Koga etc.

Elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en opties. Zo kunt u kiezen voor een middenmotor of voorwielmotor, versnellingen, etc. Er zijn elektrische fietsen in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Zo kiest u een fiets die niet alleen bij u, maar ook bij uw portemonnee past. Kijk snel welke elektrische fiets u het meest aanspreekt. Kom langs in onze winkel voor actuele prijzen en speciale aanbiedingen.

Plaats van de motor

We hebben fietsen met een voorwielmotor of middenmotor in ons assortiment. Bij elektrische fietsen met een middenmotor zit de motor in het midden van de fiets. Dat is een krachtige motor die dankzij de plaatsing van de motor en het gewicht uw fiets, u een goede wegligging en optimale wendbaarheid geeft. Heerlijk fietsen met krachtige ondersteuning. Dit is niet alleen fijn wanneer het hard waait of wanneer u de berg op fietst, maar ook wanneer u haast heeft.

Wilt u altijd het gevoel hebben dat u wind mee hebt? Kies dan voor een elektrische fiets met een voorwielmotor. Hierbij is de motor geïntegreerd in het voorwiel. Niemand ziet dat u een elektrische fiets heeft. De motor is daarbij ook nog eens superstil. U ziet en hoort niets maar voelt het wel!