1
2
3

Merken

Wielmaat

Lichaamslengte

Toon alle Minder

Kleur

Toon alle Minder

Model

Toon alle Minder

Aantal versnellingen

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Wielmaat

Lichaamslengte

Toon alle Minder

Kleur

Toon alle Minder

Model

Toon alle Minder

Aantal versnellingen

Prijs instellen

tot
Sparta Sparta Hermes Jongensfiets.
Sparta Hermes Jongensfiets.
Let op: Tweedehands fiets, volledig nagekeken door Ton Koning.nl
€395,00
Sparta Sparta Vendette R1z heren
Sparta Vendette R1z heren
Laat je zien op de robuuste Sparta Vendette R1z herenfiets. Een unieke elektrische fiets waarbij de motor en accu in het achterwiel zijn geïntegreerd.
€1.799,00
Sparta Sparta Sign heren
Sparta Sign heren
Geniet van mooie fietstochten of snelle ritjes naar de sportschool op de Sparta Sign herenfiets. Een fiets met een sportief uiterlijk en 7 Shimano Nexus versnellingen.
€782,00
Sparta Sparta Sign dames
Sparta Sign dames
Geniet van mooie fietstochten of snelle ritjes naar de sportschool op de Sparta Sign damesfiets. Een fiets met een sportief uiterlijk en 7 Shimano Nexus versnellingen.
€782,00
Sparta Sparta Regular F7e Ltd. dames
Sparta Regular F7e Ltd. dames
De Sparta Regular F7e Ltd. is de ideale stadsfiets. Een elektrische damesfiets waar je op gezien mag worden. Voorzien van een sterke voorwielmotor en 400wh accu waarmee je tot 143km ver kunt fietsen.
€1.629,00
Sparta Sparta Regular heren
Sparta Regular heren
De Sparta Regular is een praktische stadsfiets waarmee je met veel gemak naar het werk of school rijdt. Een stoere herenfiets met 3 of 7 versnellingen en Shimano rollerbrakes.
€557,00
Sparta Sparta Regular dames
Sparta Regular dames
De Sparta Regular is een praktische stadsfiets waarmee je met veel gemak naar het werk of school rijdt. Een stoere damesfiets met 3 of 7 versnellingen en Shimano rollerbrakes.
€557,00
Sparta Sparta R5Te Ltd. heren
Sparta R5Te Ltd. heren
Geniet van de mooiste ritjes op de sportieve Sparta R5Te Ltd. herenfiets met achterwielmotor. De fiets heeft geïntegreerde versnellingen en speciale riemaandrijving.
€2.149,00
Sparta Sparta R5Te Ltd. dames
Sparta R5Te Ltd. dames
Geniet van de mooiste ritjes op de sportieve Sparta R5Te Ltd. damesfiets met achterwielmotor. De fiets heeft geïntegreerde versnellingen en speciale riemaandrijving.
€2.149,00
Sparta Sparta R5e Ltd. heren
Sparta R5e Ltd. heren
De unieke Sparta R5e Ltd. herenfiets met standaard 500wh accu is alleen verkrijgbaar bij Sparta Premium dealers. Wij kunnen deze speciale fiets afgemonteerd bij je thuis bezorgen!
€1.999,00
Sparta Sparta R5e Ltd. dames
Sparta R5e Ltd. dames
De unieke Sparta R5e Ltd. damesfiets met standaard 500wh accu is alleen verkrijgbaar bij Sparta Premium dealers. Wij kunnen deze speciale fiets afgemonteerd bij je thuis bezorgen!
€1.999,00
Sparta Sparta R20i Ltd. heren
Sparta R20i Ltd. heren
De Sparta R20i Ltd. herenfiets is zeer geschikt voor sportieve toertochten in heuvelachtig gebied. De fiets heeft 2 x 10 Shimano Deore versnellingen zodat je in iedere situatie de juiste weerstand kunt kiezen.
€2.649,00
Sparta Sparta R20i Ltd. dames
Sparta R20i Ltd. dames
De Sparta R20i Ltd. damesfiets is zeer geschikt voor sportieve toertochten in heuvelachtig gebied. De fiets heeft 2 x 10 Shimano Deore versnellingen zodat je in iedere situatie de juiste weerstand kunt kiezen.
€2.649,00
Sparta Sparta R10Ti Ltd. heren
Sparta R10Ti Ltd. heren
De Sparta R10Ti Ltd. herenfiets is perfect voor langere toertochten. Een unieke elektrische fiets met achterwielmotor en 300Wh accu in het frame.
€2.699,00
Sparta Sparta R10Ti Ltd. dames
Sparta R10Ti Ltd. dames
De Sparta R10Ti Ltd. damesfiets is perfect voor langere toertochten. Een unieke elektrische fiets met achterwielmotor en 300Wh accu in het frame.
€2.699,00
Sparta Sparta Pick up Classic 3v
Sparta Pick up Classic 3v
Een transportfiets in trendy kleuren. Dat is de Sparta Pick up Classic 3v ! Een degelijke damesfiets met voor- en achterdrager. Verkrijgbaar in twee kleur stellingen en met 3 versnellingen
€449,00
Sparta Sparta Pick up deluxe F7e heren
Sparta Pick up deluxe F7e heren
Ontspannen fietsen op de Sparta Pick up deluxe F3e herenfiets. Een stoere transportfiets met 7 versnellingen, een voorwielmotor en 300Wh accu waarmee je tot 108km ver kunt fietsen.
€1.529,00
Sparta Sparta Pick up deluxe F7e dames
Sparta Pick up deluxe F7e dames
Ontspannen fietsen op de Sparta Pick up deluxe F3e damesfiets. Een stoere transportfiets met 7 versnellingen, een voorwielmotor en 300Wh accu waarmee je tot 108km ver kunt fietsen.
€1.529,00
Sparta Sparta Pick up deluxe heren
Sparta Pick up deluxe heren
Ben je op zoek naar een stevige transportfiets? Kies dan voor de Sparta Pick up deluxe herenfiets. Een stoere fiets met voor- en achterdrager. Op de voordrager kan een krat of mand geplaatst worden.
€539,00
Sparta Sparta Pick up deluxe dames
Sparta Pick up deluxe dames
Ben je op zoek naar een stevige transportfiets? Kies dan voor de Sparta Pick up deluxe damesfiets. Een stoere fiets met voor- en achterdrager. Op de voordrager kan een krat of mand geplaatst worden.
€539,00
Sparta Sparta Pick up 26inch pink/black
Sparta Pick up 26inch pink/black
Fiets naar school of de sportclub op de Sparta Pick up 26 inch meisjesfiets. Een stoere transportfiets voor meiden die weten wat ze willen. Met stevige voor- en achterdrager.
€386,00
Sparta Sparta Pick up 26inch darkblue matte
Sparta Pick up 26inch darkblue matte
Fiets naar school of de sportclub op de Sparta Pick up 26 inch meisjesfiets. Een stoere transportfiets voor meiden die weten wat ze willen. Met stevige voor- en achterdrager.
€386,00
Sparta Sparta Pick up 26inch black/red matte
Sparta Pick up 26inch black/red matte
Een stoere fiets voor stoere jongens. De Sparta Pick up 26 inch jongensfiets is heel stevig en heeft een stoere voor- en achterdrager waar een krat of mand op geplaatst kan worden.
€386,00
Sparta Sparta Pick up 24inch pink/black
Sparta Pick up 24inch pink/black
Fiets naar school of de sportclub op de Sparta Pick up 24 inch meisjesfiets. Een stoere transportfiets voor meiden die weten wat ze willen. Met stevige voor- en achterdrager.
€377,00
1
2
3
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Sparta

Sparta wil graag dat we kiezen voor een groener en gezonder leven. Fietsen is daar een belangrijk onderdeel van en daar levert Sparta hun bijdrage. Ze ontwikkelde als eerste de moederfiets, de transportfiets en de elektrische fiets. Sparta is steeds weer op zoek naar duurzame en nieuwe technieken om het fietsen steeds leuker te maken. Kies je voor een Sparta fiets dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

gcyhzzcbl3bxo4qq5mv504wrajzn4l
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over privacy en cookies »