Bestellingen en retouren

U kunt bij ons op de website heel gemakkelijk een bestelling plaatsen. Wij verwerken deze bestelling met de grootste zorg. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat u het verkeerde product heeft besteld, het product toch niet is wat u ervan verwacht had of dat wij een fout hebben gemaakt. Wij begrijpen dat u het artikel dan wilt retourneren. Dit is natuurlijk geen probleem.

U kunt een artikel altijd aan ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt de retourzending bij ons aanmelden waarna u nog 14 dagen de tijd heeft om de artikelen aan ons retour te sturen.
Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, tenzij de producten al beschadigd waren bij ontvangst.
Neem contact op met ons om uw retourzending aan te melden.

Geld terug

Wanneer wij het retour gestuurde product hebben ontvangen zullen wij het geld zo spoedig mogelijk terugstorten op uw rekening. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen teruggestort wanneer alle bestelde artikelen zijn geretourneerd.

Uitzonderingen

In een aantal gevallen is het niet mogelijk om artikelen retour te sturen:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden zijn ontvangen.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen waarvan de verzegeling en verpakking ontbreekt of aangebroken is.

Heeft u een vraag of opmerking over het verzenden of retourneren van uw bestelling? Neem dan contact met ons op via 0299-363597 of info@tonkoning.nl